2019-08-21 04:58:17• hírek • Blikk.hu

Megdöbbentő hasonlóság: teljesen új oldaláról mutatkozott be Kamarás Iván

Kamarás Ivánt már számos színházi és filmszerepben is láthatta a közönség. Ezúttal azonban teljesen új oldaláról mutatkozott be a Jászai-díjas színész.

Közösségi oldalán kívánt szép ünnepet Kamarás egy igazán különleges videóval. A kisfilm már első látásra is megmelengette sokak szívét, mert az egykori sorozat, a Magyar Népmesék világát idézte, ezúttal Iván főszereplésével. Ám a videó egy hatalmas meglepetést is tartogatott a remek szórakozáson túl, amelyet most már Kamarás is elárult:

 

„Igen, én vagyok a kisfilm hangja is”- kezdte a színész, aki elismerte, hogy megdöbbentő a hasonlóság a népmesék egykori legendás hangjával, Szabó Gyulával.

 

„Szerettük volna méltó módon köszönteni augusztus 20-át és emléket állítani Szabó Gyula bácsinak. Az eredeti koncepció alapján, saját hangon meséltem volna, és a forgatáson szólaltam meg először „Szabó Gyulaként.” A rendező nem akarta elhinni, hogy tényleg én vagyok, hosszú perceken át beszéltetett, miközben kereste, hogy hol a trükk. Végül elhitte, hogy ez tényleg belőlem jön”- mesélte nevetve Kamarás, aki az utómunka stúdióban is okozott némi meglepetést.  

 

A történet folytatásáért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: